K-popová senzace BTS míří do tuzemských kin! Hned dvakrát!

20.08.2020 12:39 - Tisková zpráva | foto: Aerofilms

Sedmičlenný boyband BTS se stal fenoménem nejen v domovské Jižní Koreji, ale vyprodává obří stadiony po celém světě. Po loňském úspěchu se v období od 28. do 30. srpna 2020 znovu vrátí na plátna kin jeden z nejúspěšnějších snímků loňského roku "Bring the Soul: The Movie". Dokumentární film překonal rekord svého předchůdce, když celosvětově vydělal více než 24 milionů dolarů. Prvenství drží i v šíři distribuce - ve stejném období se hrál ve 112 zemích světa a prodalo se na něj dva a půl milionu vstupenek.

Jen krátce na to se RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V a Jungkook v kinech objeví znovu, tentokrát se zbrusu novým filmem "Break the Silence: The Movie". V termínu od 10. do 14. září se společně s kapelou diváci vydají na celosvětové turné "Love Yourself / Speak Yourself". Turné se zastavilo na těch největších stadionech světa - od Soulu přes Los Angeles, Sao Paolo, Rijád až po Wembley, kde se BTS stali první jihokorejskou formací, která v tomto svatostánku britské hudby vystoupila. V kontrastu s impozantními koncertními záběry jsou do filmu zařazeny intimní otevřené zpovědi všech členů kapely, fanoušci tak mohou poznat dvě odlišné tváře BTS.

Vstupenky na srpnový film "Bring The Soul" i zářijový film "Break The Silence" jsou již v prodeji. Seznam kin a další informace najdete na webu koncertyvkine.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY