Hudební producent Lukáš Chromek pořádá festival pro nové talenty a zároveň oslaví Kristova léta

20.08.2020 17:58 - Tisková zpráva a Hana Bukáčková | foto: Facebook akce

V sobotu 22. 8. 2020 se od 16 hodin na Občanské plovárně uskuteční hudební festival BLACKSPLASH na podporu mladých, výrazných umělců. Pořadatelem je český hudební producent a excelentní kytarista Lukáš Chromek (Ewa Farna, Thom Artway, Mirai, Sebastian, Klára Vytisková a mnoho dalších).

"Vzhledem k situaci, ve které se nachází česká i světová hudební scéna, bychom měli hledat nové možnosti, jak podpořit umělce a zároveň přinést čerstvý vítr do festivalového dění. Věřím, že se nám to podaří," říká Lukáš Chromek, který mladé umělce nemalou měrou sám podporuje.

BLACKSPLASH je nový event spojující objevy české hudební scény. Vystoupí současná R&B senzace 7krát3, naděje alternativního popu Sofian Medjmedj, energický rapper Reginald s aktuálním hitem "Easy Easy" a rocková aristokracie Deaf Heart kolem Američana Thomase Lichtaga. Kromě hudebních vystoupení bude na místě i další program, street food, stand-up comedy, chill zone na Vltavě a afterparty s DJ N'zym až do rána. Festival na místě podpoří řada známých tváří, se kterými producent dlouhodobě spolupracuje. Lukáš zároveň na plovárně oslaví Kristova léta a tím odstartuje novou éru svého života. Jak jinak než hudbou.

Přijďte podpořit tuto skvělou událost a společně oslavit, že hudba žije a vždy bude.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY