Koncerty Beth Hart a Waltera Trouta se přesouvají na rok 2021

17.08.2020 11:54 - Tisková zpráva | foto: Marie Trávníčková

Vzhledem k nelepšící se situaci ve spojení s koronavirovou epidemií dochází ke změnám v termínech již oznámených koncertů agentury Liver Music. K přesunům v datech konání dochází u podzimního koncertu americké bluesové hvězdy Beth Hart a u dvojice již jednou přeložených koncertů ikonického blues-rockového kytaristy a zpěváka Waltera Trouta.

Plánovaný říjnový koncert Beth Hart se nově odehraje 9. června 2021. Místo konání se nemění, stejně jako platnost všech vstupenek. Dvojice vystoupení Waltera Trouta se překládá na květen 2021. V Uherském Brodě vystoupí 29. a v pražském Lucerna Music Baru 31. května.

"Již zakoupené vstupenky na všechny tři koncerty zůstávají samozřejmě v platnosti. Naopak přidáváme do prodeje další, neboť pevně věříme, že v červnu příštího roku již žádná omezení nebudou," říká za pořádající agenturu Liver Music Petr Pošvic.

Na dvojici dalších koncertů připravovaných na podzim tohoto roku agenturou Liver Music se však náhradní termíny najít nepodařilo. Koncert Erica Galese a Nahka, plánované na 12. a 17. října tohoto roku, se tedy bohužel konat nebudou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY