Ava Max vydá v září debutové album. Slibuje emoce a popové hymny

01.08.2020 15:24 - Josef Martínek | foto: facebook Avy Max

Po průlomovém hitu "Sweet But Psycho" nechala Ava Max své fanoušky čekat na debutovou desku dva roky. Prvotina americké zpěvačky s albánskými kořeny bude konečně k poslechu 18. září a ponese název "Heaven & Hell".

Ava Max - Heaven & Hell
© facebook Avy Max
"Byli jste tu pro mě při každém mém kroku a nemůžu se dočkat, až se s vámi podělím o tyto písničky," vzkázala svým posluchačům na sociálních sítích. Spolu s předobjednávkou nabídla také nový singl "Who's Laughing Now". I s videoklipem na vás čeká níže.

Šestadvacetiletá interpretka se nechala slyšet, že "některé skladby na albu budou trochu víc emocionální. Většina z nich jsou však pozitivní popové hymny." Druhým dechem ovšem ujišťuje: "Každá z nich za něco stojí. Nemám žádnou písničku o party."

Singl "Sweet But Psycho" způsobil před dvěma lety ve světových hitparádách zemětřesení. Na první místo se dostal ve Velké Británii, Německu, ve Švédsku a v řadě dalších zemí včetně České republiky. Do první desítky se podíval také v USA. Dobře si vedly také zpěvaččiny další písně, v našem éteru zamířily na stupně vítězů také "So Am I" a "Kings & Queens".

Tracklist "Heaven & Hell" vypadá následovně: H.E.A.V.E.N., Kings & Queens, Naked, Tattoo, OMG What's Happening, Call Me Tonight, Born To The Night, Torn, Take You To Hell, Who's Laughing Now, Belladonna, Wild Thing, So Am I, Salt, Sweet But Psycho.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY