PůlMetronome už ve čtvrtek rozezní Výstaviště Praha skvělou muzikou

16.09.2020 18:41 - Tisková zpráva | foto: Metronome Prague

Oblíbený festival Metronome Prague to letos nevzdal a připravil originální edici PůlMetronome! Rozjede se naplno v rámci unikátního multikulturního projektu Praha Září na Výstavišti v Praze - Holešovicích od čtvrtka 17. 9. do soboty 19. 9.

Počasí open air akcím mimořádně přeje, tak si přijďte na PůlMetronome náležitě užít výjimečné tuzemské a slovenské hudebníky: Tata Bojs, Kafka Band, Kapitán Demo, Ventolin (DJ set), 7krát3, Bad Karma Boy, David Pomahač, FVLCRVM, Hard to Frame, Monika Načeva a Zdivočelí koně, Ohm Square, Tetris DJs, The Atavists... Ze Slovenska dorazí kapely Luvver, Puding pani Elvisovej, Tornádo Lue či Ultrazvuk - Vec a Tono S. Opravdu nabitý line-up!

"Po tom všem, čím si hudební scéna letos zatím prošla, tak to, že za 24 hodin začíná PůlMetronome, je takový malý zázrak. Jsme rádi, že jsme se letos neodmlčeli i že společně se všemi, kdo si to přijdete užít, neodejdeme z letní festivalové sezóny jako nějací spráskaní psi," říká a vyzývá k účasti na skvělých koncertech producent festivalu David Gaydečka.

Vstupenky na PůlMetronome jsou v prodeji za 250 Kč / den, při nákupu jsou na výběr místa ve třšch zónách. PůlMetronome se odehrává venku, za přísných hygienických opatření a k dispozici jsou i místa na sezení. Držitelé vstupenek na Metronome 2020 mohou na jeden ze tří dnů konání PůlMetronome jít zdarma, jako dárek od organizátorů festivalu. Návštěvníci festivalu však o klasický Metronome rozhodně nepřijdou, stále platí, že se na něj mohou těšit v roce 2021! Více informací najdete na pulmetronome.cz .



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY