Taneční kompilace "Prism" jde do třetího kola

30.07.2020 18:51 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Už to jsou tři roky, co skotský DJ a producent Mark Sherry přišel se svou vlastní DJskou kompilací. Titul pojmenovaný "Prism" nabídl v minulosti již dvakrát to nejlepší z aktuální trancové scény a zájem posluchačů i související prodeje potvrdily, že tehdy šlo o dobrý nápad. V těchto dnech tak logicky přichází třetí pokračování.

Mark Sherry, Scot Project & David Forbes - Outburst presents Prism Volume 3
© Black Hole Recordings
Na rozdíl od předchozích dvou kompilací přináší aktuální "Outburst presents Prism Volume 3" celkem tři DJské sety. Pod tím prvním je opět podepsán Mark Sherry, o druhý se postaral Němec Scot Project a toho třetího se ujal David Forbes, který patří k nejpopulárnějším zástupcům trancu v Anglii. Vzhledem k výběru DJů se posluchači mohou těšit také na nové tracky z oblasti techna, techtrancu a hard trancu.

Mezi více než šedesáti tracky najdeme samozřejmě novinky všech autorů zmiňovaných setů, ale i aktuální songy či remixy od Richarda Duranda, Maura Picotta, Genixe, Sneijdera či Vini Vici. Titul "Mark Sherry, Scot Project & David Forbes - Outburst presents Prism Volume 3" je k mání digitálně, popřípadě milovníci fyzických nosičů mohou zde zakoupit fyzickou verzi. Kdo si počká do začátku srpna, bude si moci kompilaci díky distribuci zakoupit i u nás.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY