Album "Guiding Light" Paula van Dyka vyjde na konci prázdnin

03.08.2020 11:42 - Jaromír Koc | foto: Christoph Köstlin

Jak jsme v průběhu jara informovali, přehodnotil Paul van Dyk s ohledem na pandemii své plány a nové studiové album "Guiding Light" odsunul na později. S vidinou končících omezujících opatření před pár dny oznámil, že svoje desáté studiové album vydá 28. srpna.

Paul van Dyk - Guiding Light
© facebook interpreta
Kolekce čtrnácti písní, která bude k mání digitálně a v limitovaném nákladu i na CD, bude samozřejmě obsahovat všechny čtyři doposud představené singly, tedy společný track s Vini Vici "Galaxy" a songy "Parallel Dimension", "Duality" a "First Contact". A skoupá nebude ani na výčet hostů. S Dykem tentokrát spolupracovali například Will Atkinson, Chris Bekker, Steve Dekey, Saad Ayub nebo zpěvačka Sue McLaren. Její hlas je ke slyšení v titulní písni, kterou německý DJ a producent právě poslal do evropského éteru jako další singl. Na dojemné video se můžete podívat pod článkem.

Dodejme, že Paul van Dyk představí album poprvé naživo o víkendu 7. až 9. srpna, kdy ho čeká velká show na řeckém ostrově Zakynthos. Své čerstvé dílo odprezentuje ještě v průběhu srpna ve svém pravidelném nedělním streamu s názvem Sunday Session, který je k vidění na všech jeho sociálních kanálech, a dále ve své rádiové show VONYC Sessions, kterou vysílají desítky rádiových stanic po celém světě.

Pro úplnost ještě přidejme kompletní tracklist alba "Guiding Light": Paul van Dyk & Vincent Corver - Deep Within, Paul van Dyk & Sue McLaren - Guiding Light, Paul van Dyk & Saad Ayub - You Found Me, Paul van Dyk & Shedona - Exhale, Paul van Dyk & Will Atkinson - Awakening, Paul van Dyk & Danny Eaton - Remedy, Paul van Dyk & Elated - Parallel Dimension, Paul van Dyk & Kinetica - First Contact, Paul van Dyk - Duality, Paul van Dyk & Eugenio Tokarev - Resource, Paul van Dyk, Steve Dekay & VISION X - Impact, Paul van Dyk & Bo Bruce - Covered in Gold (PvD Club Mix), Paul van Dyk & Vini Vici - Galaxy (PvD Club Mix), Paul van Dyk & Chris Bekker - Velvet Sky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY