Jägermeister představuje Brutalmeister, limitovanou edici lahve pro Brutal Assault

23.07.2020 09:08 - Tisková zpráva | foto: Nedori PR

Letošní jubilejní 25. ročník festivalu Brutal Assault v pevnosti v Josefově se bohužel ze známých důvodů neuskuteční. Metaloví fanoušci z České republiky ale i z celého světa tedy museli zamáčknout brutální slzu a nezbývá nic jiného, než čekat na příští rok. To čekání si ale mohou zkrátit s limitovanou edicí Jägermeister. Dlouhé přátelství mezi festivalem a ledově namraženým Jägermeisterem totiž nepřetrhá nic. Proto přichází Brutalmeister ve speciální krabičce, která slouží i jako brutální společenská stolní hra. Tak co? Kdo je nejvíc brutal?

Festival Brutal Assault patří mezi nejprestižnější akce svého žánru nejen Evropy, ale dokonce celého světa. Unikátní prostředí pevnosti v Josefově ve spojení s nabušeným lineupem každoročně láká desítky tisíc metal heads ze všech koutů planety. Stejně tomu mělo být i letos, ale... "Samozřejmě je to čára přes rozpočet a pro nás jako pořadatele nic příjemného. Nezbývá než makat dál a připravovat přesunutý 25. ročník až na příští rok. Jägermeister je náš dlouholetý partner a možnost vytvořit limitovanou edici ve speciálním obalu, který navíc poslouží jako společenská hra ve stylu Brutal Assaultu, se nám samozřejmě moc líbí. Už se těšíme, až si s týmem hru zahrajeme," říká Martin Brzobohatý z Brutal Assault Agency.

Limitovanou edici najdou fanoušci festivalu a ledově namraženýho Jägermeisteru od 23. července exkluzivně v e-shopu festivalu i s možností výhry vstupenek na 25. ročník, který se uskuteční v roce 2021. Později pak bude limitovaná edice k dostání na pultech vybraných maloobchodů po celé České republice.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY