Festival JosefOff se blíží vyprodání a přidává další jména

08.07.2020 12:33 - Jiří V. Matýsek | foto: Tomáš Rozkovec / @musicserver.cz

Letošní - shodou okolností výroční, jubilejní - pokračování Brutal Assaultu se vlivem epidemie nového koronaviru přesunulo až na srpen příštího roku. O svou porci tvrdé muziky v unikátním prostředí pevnosti Josefov u Jaroměře ale fanoušci nepřijdou. V termínu od 7. do 8. srpna se totiž na tomtéž místě uskuteční minifestival JosefOff, jakási párty pro příznivce tradičního metalového svátku. Organizátoři slibují nejen hudbu, ale díky workshopům i možnost nahlédnout na pevnost i na samotnou akci z druhé strany.

Z pochopitelných důvodů je událost kapacitně omezená. K radosti pořadatelů se dvoudenní minifestival nyní, měsíc před zahájením, blíží vyprodání. A to není line-up dosud uzavřený, v plánu je šest až sedm kapel na každý z večerů.

Jedni z hlavních tahounů, polští death-metaloví klasici Vader, bohužel museli svou účast odřeknout. Nahradilo je neméně kvalitní jméno z mladší generace tamního metlu, formace Hate. Svou účast potvrdili i němečtí účastníci - thrashoví, pivo opěvující Tankard a radioaktivní deathmetalisté Cytotoxin. Domácí barvy budou hájit legendy Root, divočáci Hentai Corporation a specifičtí gore-grind harcovníci Gutalax. Opomenout bychom samozřejmě neměli ještě jedno zásadní jméno, rakouské pekelníky Belphegor.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY