GOTF, Kandar a Orban zahájí v Kabinetu Múz koncertní sérii Zlá hudba moc nahlas

17.06.2020 12:07 - Tisková zpráva | foto: Kabinet Múz PR

Je libo pomalu, nebo rychle? Slovy Rudiho Kopfrkingla ze "Spalovače mrtvol": "Snad obojí." Představujeme vám novou koncertní sérii Zlá hudba moc nahlas, jejíž název, doufáme, hovoří za vše. Všechny kapely, které okrášlí slavnostní první večer, pocházejí z relativně blízkého okolí, všechny však geografické i kulturní hranice svého regionu dalece a divoce přesahují.

Gospel Of The Future z Kojetína je základní kámen české sludgemetalové scény, který se po období nečinnosti opět valí zpět na pódia. Během těch několika let byli sice v závodech v pomalosti předstiženi dalšími závodními šneky, v hrubé a nekompromisní intenzitě a hypnotické energii svých setů si GOTF ale stále drží jedničku. Pro fanoušky neotesaných riffů Noothgrush, Eyehategod nebo High On Fire.

Brněnský horror grindcore Kandar vytvoří symbolický protipól plíživému tempu a okultní atmosféře GOTF. Sestava členů mezinárodně zavedených grindových kapel Pigsty, Mincing Fury a řady dalších se pojmenovala podle hradu z filmu "Evil Dead", a určila tím budoucí směřování. Grindcorový uragán od profíků potěší všechny toxické mstitele.

Orban budou hájit zájmy brněnského punku, a to sypanicí v klasickém power-violence modelu - tedy dvacet songů za deset minut. Nepropásněte akci, která se koná 18. června v Kabinetu Múz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY