Obscure Mosh Open Air restartuje koncertní sezónu v Praze

16.06.2020 16:51 - Jiří V. Matýsek | foto: Jan Dvořák / musicserver.cz

Přišel čas vrátit se ke svým normálním životům a ty by bez kultury, v našem případě koncertů, rozhodně normální být nikdy nemohly. Jistě, na koncerty zahraničních kapel si ještě počkáme, ale třeba toto období pomůže pozdvihnout i tuzemskou scénu, která si to bezpochyby zaslouží. To vy ale jistě víte!

Jednodenní festival pojmenovaný OBSCURE MOSH Open Air, který se 28. 6. koná v pražské Modré Vopici, vám poskytne odpověď na otázku "Kdy jste naposledy byli na koncertě?" (protože my sakra dlouho!) a bude přehlídkou toho nejlepšího, co může česká scéna momentálně nabídnout. Těšit se můžete na prověřená jména i relativně novější kapely, dále pak na otočku dorazivší slovenské Čad a to vše zaštítěné symbolickým legendárním headlinerem, thrashovými Debustrol!

Kromě nich vystoupí také kapely Consequences, Soul Decoder, Byt, Perfecitizen, Brutally Deceased, Godless Truth a Diptheria. Začíná se už po půl druhé odpoledne, areál bude otevřen od 12.45 hodin.

Obscure Promotion (mimo jiné festival Brutal Assault) navíc dodává: "Doufáme, že jste uplynulé období ve zdraví přežili a že se potkáme v hojném počtu, neb jak pravil Nietzsche: 'Bez hudby by byl život chybou.' A byla by chyba na tento koncert, jímž obnovujeme koncertní sezónu v Praze, nedorazit. Bude to rachot!"

Cyrano z Bergeracu: "Svou roušku odhazuji v dál."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY