Craig Connelly opěvuje v klipu "All For Love" všechny formy lásky

09.06.2020 10:01 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Britský trancový DJ a producent Craig Connelly se v hudební branži pohybuje již více než deset let, ale až posledních dvanáct měsíců může označit jako ty nejúspěšnější. Nejen že v Beatport Top 10 zabodoval hned několika singly, ale konečně vydal i dlouho avizované nové album "A Sharper Edge", na které pějí ódy nejen fanoušci, ale i odborná kritika. Aktuálně ho propaguje skvělým singlem "All For Love".

Deska nemá podle výše zmiňovaných téměř žádné slabé místo a už nyní je podle zasvěcených považována za jeden z nejlepších tanečních počinů tohoto roku. I tak bylo potřeba ze čtrnácti skladeb vybrat tu, která bude její vydání propagovat. Craig zvolil song "All For Love", jeden z těch, který je přijatelný i pro mainstreamová rádia. Na digitálních platformách je track k mání již několik týdnů, nyní je konečně k dispozici i videoklip.

Pokud čekáte nějaký zamilovaný příběh, budete trošku zklamáni. Snímek je kombinací lyric videa a krátkých střihů popisujících mnoho různých podob lásky. To sice není nic převratného, ale právě vizuál k "All For Love" dokazuje, že stačí pouze správný výběr záběrů a bravurní střih, a můžete docílit maximálního efektu. Ještě dodejme, že nejsilnějšími atributy songu jsou pozitivní, až husí kůži vyvolávající melodie a nádherné hlasy hostujícího ženského dua Siskin. Prostě hit jaksepatří.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY