Sia láká na vlastní film. V klipu k rozjuchanému singlu "Together" vsadila na barvy duhy

24.05.2020 14:56 - Josef Martínek | foto: facebook interpretky

Sia patří k interpretkám, které na musicserveru vesměs chválíme, její předešlá alba se dokonce pravidelně umisťovala v našich tradičních výročních žebříčcích. Máme jí ale za zlé dvě věci: jednak to, že nás ještě nepoctila svou koncertní návštěvou, jednak to, že po velkém komerčním úspěchu desek "1000 Forms Of Fear" a "This Is Acting" značně zpohodlněla. V posledních letech totiž víceméně píše už jen na zakázku a chrlí jednu filmovou píseň za druhou.

S novinkou "Together" je tomu trochu jinak. Také ona sice vznikla pro film, ale tentokrát pro její vlastní. Hudební snímek "Music" má odrážet zpěvaččinu cestu od roku 2007 až do současnosti, uvidíme ho prý v září. Napsala ho společně s Dallasem Claytonem, autorem dětských knih. Hlavní role ztvárnily Maddie Ziegler (ano, to je ta všudypřítomná dívka z jejích videoklipů) a Kate Hudson (nepleťte si ji s Katy Hudson alias Katy Perry.)

Ani aktuální písnička doprovázená rozjásaným klipem v barvách duhy její fanoušky nezklame. Co na tom, že hitmakerka víceméně pořád dokola opakuje dva autorské mustry - pro emočně nabitou baladu, viz nedávný charitativní song "Saved My Life", a pro veselou letní hitovku ve stylu "Cheap Thrills" nebo "The Greatests". Také "Together" možná budeme brzy slýchat z éteru od rána do večera. Není to nejlepší písnička, jakou Australanka kdy složila, ale ostudu jejímu rukopisu určitě neudělá.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY