V rámci série koncertů Fource Live vystoupí v červenci Bratři, Amelie Siba a další

20.05.2020 09:39 - Tisková zpráva | foto: Fource PR

Před několik týdny jsme oznámili spuštění série Fource Live, která slibuje nejen koncerty pečlivě vybraných kapel z domácí scény, ale i následné profesionální záznamy. V době nekonečné nabídky streamů chceme nabídnout reprezentativní videa s trvanlivostí delší než pandemie. V prvé řadě se ale těšíme na živé klubové koncerty se vším všudy.

Na dvou koncertech se nejprve 2. července představí Bratři, elektronický projekt dvojčat Jiřího a Ondřeje Veselých, a cenou Vinyla pro Objev roku vyzdvižený projekt Anety Martínkové Margo.

Dne 14. července pak v prostorách pražského klubu Chapeau Rouge vystoupí Amelie Siba - aktuálně nejvýraznější naděje domácí nezávislé scény, čerstvá vítězka soutěže mladých talentů 1band2play a autorka silného debutového alba "Dye My Hair". Spolu s ní zahrají Chief Bromden, svěží kytarová kapela se členy Manon Meurt a Ghost of You.

V souvislosti s aktuální nepříznivou situací bychom rádi upozornili též na nedávné změny v plánovaných koncertech: vystoupení Zoly Blood v Praze a Alvara Solera v Bratislavě byla přesunuta na rok 2021, zatímco koncerty kapel Jaga Jazzist a Big Thief byly v původních termínech zrušeny.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY