Ronan Keating v singlu "Little Thing Called Love" tvrdí, že láska je důležitá

10.05.2020 18:09 - Filip Pešta | foto: Facebook Ronan Keating

Ronan Keating představuje fanouškům nový singl z připravované desky. Píseň "Little Thing Called Love" má sloužit jako kompenzace pro všechny, kteří oplakali zprávu o přesunutí vydání alba s názvem "Twenty Twenty" na červenec.

Ronan Keating - Twenty Twenty
© Ronan Keating
Už přebal jedenácté položky Ronanovy diskografie naznačuje, že půjde o barevnou nahrávku. Důkazem budiž hned několik duetů. Pozitivní balada "One Of A Kind" se zpěvačkou Emeli Sandé je venku od konce února a tracklist dále avizuje jména jako Nina Nesbitt, Shania Twain nebo Robbie Williams. Zároveň se na něm objeví nové verze osvědčených hitů z minulosti.

"Little Thing Called Love" se milým způsobem snaží opěvovat lásku v plném rozsahu. Typicky popová akustická kytara, prozpívané samohlásky a hlavně Ronanova čistá intonace. To, co se obecně v popu považuje za kýč, přenáší tento zpěvák na posluchače nenuceným způsobem a celek dokáže zvednout náladu. Tu mu mimochodem jistě zvedlo také narození jeho dcery Coco Knox Keating.

Tracklist desky "Twenty Twenty" je následující: Forever Ain't Enough, Little Thing Called Love, One Of A Kind (with Emile Sandé), Only Lovers, Forever And Ever, Amen (with Shania Twain), Love Will Remain (with Clare Bowen), The One (with Nina Nesbitt), The Big Goodbye (with Robbie Williams), Lovin' Each Day - 2020 Version, When You Say Nothing At All - 2020 Version (with Alison Krauss), Life Is A Rollercoaster - 2020 Version, One Of A Kind - Orchestral Version (with Emile Sandé), Something Wonderful - Bonus Track.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY