Karmen Pál-Baláž to chce "Zažiť eště raz"

05.05.2020 13:44 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Karmen Pál-Baláž byla finalistkou minulého ročníku souteže SuperStar. A snad proto, že na televizních obrazovkách svůj boj o chvilku slávy právě svádí čerstvá várka soutěžících, vydává nový singl ze své loňské desky "Kúzlo". V doprovodném klipu si navíc zahrála se svým přítelem. "Chtěli jsme udělat něco, z čeho bude osobnost Karmen přímo vyzařovat. Myslím, že takovéhle pozitivní písně k ní a její image výborně sedí," tvrdí režisér videa Robo Bošeľa. Točilo se u přírodního jezera Gazarka v Šaštíně, noční záběry pak vznikly na Ranchi 13 v Nemšové.

"Mám velkou radost, že si se mnou v klipu zahrál právě Jaro. Tajně jsem si přála mít s ním společný klip plný lásky, ale nedokázala jsem si představit, kdy na to přijde vhodná chvíle. Bylo to milé natáčení, při kterém jsem si nemusela na nic hrát, ale jen být sama sebou," raduje se Pál-Baláž. Všichni účastníci sice museli dodržovat přísné hygienické postupy, na výsledku však žádná nervozita znát není, ba naopak.

Lehkou letní skladbu složil i u nás známý hitmaker Adam Ďurica a s textem mu vypomáhal rapper Akalaky. Producentsky ji zaštítil Matej Turcer, který navíc obstaral i spoustu hudebních nástrojů ve studiu. A je to příjemná záležitost, která se v éteru bude dobře poslouchat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY