Festival Colours of Ostrava se přesouvá na příští rok

30.04.2020 21:10 - David Věžník | foto: Marie Trávníčková

Devatenáctý ročník festivalu Colours of Ostrava se kvůli koronavirové krizi a nepříznivé situaci pro pořádání hromadných akcí uskuteční až v roce 2021. Informaci na facebookovém profilu akce potvrdila její ředitelka Zlata Holušová.

"Je tu situace, o které jsem si myslela, že ji nikdy nezažiji - léto bez festivalu, léto bez živé hudby a léto bez naší barevné atmosféry," nezastírala smutek. Nový termín je 14. až 17. července 2021, místo zůstává beze změny, tedy Dolní oblast Vítkovice v moravskoslezské metropoli.

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a Holušová prosí návštěvníky, aby si je, pokud možno, ponechali, a tím myšlenku festivalu podpořili. "V případě, že čelíte existenčním problémům, napište nám, budeme se snažit najít rychlé individuální řešení," dodává. Veškeré dotazy týkající se přesunu bude tým festivalu odpovídat na e-mailu informace@colours.cz.

"Opatrujte sebe, své blízké, přátele, buďte zdraví a plní optimismu. Uvidíme se na nejkrásnějším ročníku Colours of Ostrava v Dolních Vítkovicích v červenci 2021," uzavírá Holušová s nadějí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY