IMT Smile uzavírají klipem "Zmena rytmu" prezentaci kolekce "Budeme to stále my"

28.04.2020 17:18 - Milan Menčík | foto: Tomáš Slávik

Podzimní společné turné Chinaski s IMT Smile zatím odloženo není, takže by fanoušky česko-slovenské muziky mohlo zaujmout další video prešovské formace. "Vzhledem k době a času, který teď žijeme, jsme se rozhodli vydat ještě jeden singl z desky 'Budeme to stále my'. Změna rytmu, to je to, co nás zastihlo ve všech oblastech, nejen v hudbě, koncertování, ale ve všem," vysvětluje lídr Ivan Tásler volbu songu "Zmena rytmu".

Skupina skladbu natočila už v srpnu 2018, fragmenty textu Vlada Krausze však nabývají aktuálnosti právě nyní. Autorem snímku je jeden z členů kapely Tomáš Slávik. Využil faktu, že zmiňované album se nahrávalo prakticky po celém světě - v Praze, Anglii či Kalifornii. Frontman se probral domácím videoarchivem a svému kolegovi poslal několik záběrů, z nichž vznikl celý klip. Jak všichni víme, dnes by takové obrázky natočené být nemohly a ještě nějakou dobu potrvá, než se tak bude moci opět stát.

Poslednímu singlu nutno přiznat, že je dobrý, zároveň však nedosahuje kvalit a tahu na branku předešlých písní "Aj keby..." či "Poď so mnou".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY