Modré hory posílají z karantény "Zdravas"

24.04.2020 09:02 - Petr Šrajer | foto: Hustle & Fitness

Slovenští rappeři Bene i Lyrik vydali v minulém roce své sólové nahrávky, teď už ale přišel čas na jejich domovské Modré hory. Pod touto společnou značkou teď zveřejňují nový singl "Zdravas", který předznamenává novou desku těchto slovenských proroků intelektuálního rapu.

"Zdravas zdravý rozum milostiplný, vesmír s tebou, požehnaný si medzi vedami, zdravas hormonálna rovnováha pohlavia, zdravas porozumenie nezaťaženej dogmami," zní Lyrikův vstup do Pekova nakažlivě optimistického beatu. Společně s Benem poté následující minuty oslavují pestrost života nebo drobnosti všedních dní. Ačkoliv zmiňované loňské sólové počiny hlavních protagonistů Modrých hor nebyly vůbec špatné, "Zdravas" dokazuje, že společná chemie ve spojení s Pekem a producentem Rolandem Kánikem je nenahraditelná.

Formace sice skladbu oficiálně vydala až teď, už před dvěma týdny ji ale zaslala svým podporovatelům prostřednictvím Patreonu. Takto v předstihu zde pánové chtějí každý měsíc zveřejňovat jednu novou skladbu z připravovaného alba a další bonusové a zákulisní materiály.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY