V klipu "Call My Phone Thinking I'm Doing Nothing Better" ukazují The Streets a Tame Impala, jak se sociálně distancují

17.04.2020 15:56 - David Věžník | foto: YouTube / The Streets

Mike Skinner aka The Streets o sobě dává po čase vědět, a to docela nečekanou spoluprací. Do songu "Call My Phone Thinking I'm Doing Nothing Better", na který v červenci naváže mixtape, si totiž přizval australského psychedelika Kevina Parkera aka Tame Impala.

Společná skladba zní jako ryzí kříženec tvorby obou zúčastněných. Takže dost dobře. Skinnerův lakonický rap se v ní potkává s vyspejslým Parkerovým zpěvem, každý má svůj prostor a dohromady to funguje. Britský muzikant ji pak opatřil i videem, které sám režíroval a v němž ukazuje, jak se sociálně distancuje od svých hudebních přátel. I přes improvizované podmínky se na výsledek dá koukat.

Mixtape se bude jmenovat "None Of Us Are Getting Out Of This Life Alive", vyjde 10. července na labelu Island a přinese tyto skladby: Call My Phone Thinking I’m Doing Nothing Better (ft. Tame Impala), None Of Us Are Getting Out Of This Life Alive (ft. IDLES), I Wish You Loved You As Much As You Love Him (ft. Donae’O and Greentea Peng), You Can’t Afford Me (ft. Ms Banks), I Know Something You Did (ft. Jesse James Solomon), Eskimo Ice (ft. Kasien), Phone Is Always In My Hand (ft. Dapz on the Map), The Poison I Take Hoping You Will Suffer (ft. Oscar #Worldpeace), Same Direction (ft. Jimothy Lacoste), Falling Down (ft. Hak Baker), Conspiracy Theory Freestyle (ft. Rob Harvey), Take Me As I Am (with Chris Lorenzo).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY