Eddie Stoilow mění sestavu. Odchází polovina kapely

04.04.2020 12:27 - Hana Bukáčková | foto: Marie Trávníčková

Začátkem dubna proletěla médii informace o rozpadu formace Eddie Stoilow. Fanoušci a okolí ji považovali za aprílový žertík, opak je však pravdou. Skupina se ale nerozpadá, pouze se částečně obměňuje. Zprávy potvrdil frontman Jan Žampa prostřednictvím sociálních sítí.

"Vzhledem k mediím se lehce vyjádřím k situaci kolem kapely. Ano, Eddie Stoilow končí v 'této sestavě'. Chci poděkovat Davidovi za krásných a bohatých 18 let hudebního života se vším všudy. Vše jsme se naučili spolu a hodně jsme zažili. Byl to velký kus života. Díky, Dejve, a ať se ti daří. To samé Puškyn, nejlepší basák a lidský dobrák. Díky, Puškyne. Dále největší pokora pro Lukáš Kuneš a Jakub Steve Lenz. Bylo mi ctí hrát s váma a určitě se vidíme na pódiu 'doufám brzo'," napsal v prohlášení. Důvody odchodu poloviny uskupení nespecifikoval.

Eddie Stoilow vloni odjeli evropské turné s The Rasmus. Letos měli v plánu navázat na čtyři roky starou nahrávku "Jupiter". Pátou studiovou desku chtěli slavnostně pokřtít 4. listopadu ve Foru Karlín. Zda se tak vůbec stane a muzikanti odstartují novou etapu s obměněným týmem, je otázkou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY