Dvacátá sezóna Prague International Bluenight odstartuje v náhradních termínech

02.04.2020 11:29 - Tisková zpráva | foto: Austin Hergrave

Agentura Liver Music již v tuto chvíli může oznámit náhradní termíny všech jarních koncertů ze série Prague International Bluenight. Koncerty Southern Avenue a Waltera Trouta se budou konat ještě letos, koncerty kapel Larkin Poe a Wille & The Bandits se uskuteční příští rok.

"Na letošní rok jsme se opravdu těšili, protože naše série Prague International Bluenight slaví neuvěřitelných 20 let. Chystali jsme nadupaný ročník s deseti koncerty," přibližuje plány na letošní rok Radim Svatoň z pořadatelské agentury Liver Music. "Bohužel aktuální situace koncertům nepřeje, a tak se ze slavnostního roku pomalu stává ten nejtěžší, kdy budeme jako agentura bojovat o přežití. Z deseti potvrzených koncertů jsme museli již tři zrušit ještě před jejich oznámením a čtyři jarní akce nyní překládáme," doplňuje.

Pro první dvojici koncertů v rámci Prague International Bluenight se podařilo najít termíny ještě v letošním roce: Energická pětice z Memphisu Southern Avenue zahraje na stejném místě, tedy v Paláci Akropolis, 13. prosince. Koncert zpěváka a kytaristy Waltera Trouta se uskuteční ještě o něco dříve, a to 2. září v pražském Lucerna Music Baru a v Uherském Brodě 4. září.

Druhá dvojice koncertů se posouvá až do roku 2021. Jedna z nejnadějnějších mladých bluesových kapel současnosti, sesterské duo Larkin Poe, odsouvá své evropské turné na březen. Pražský koncert se uskuteční 2. března v Lucerna Music Baru. Poslední z plánovaných jarních koncertů, Wille & The Bandits, je posunut na konec dubna, přesněji na 29. 4. 2021. Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY