Koronavirus zhatil plány také Lady Gaga, vydání alba "Chromatica" se odkládá

31.03.2020 16:23 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Už 10. dubna měli fanoušci Lady Gaga poslouchat její novou řadovku "Chromatica". Současná pandemie koronaviru však odkládá nejen koncerty, ale i některé desky. Interpreti zkrátka chtějí se svou hudbou přijít do optimističtější doby - a navíc by nejspíš neradi přišli o prostor k promo aktivitám.

"Přestože věřím, že umění je jedna z nejsilnějších věcí, které nám přináší radost a pomáhají zůstat v klidu a zdraví, nepřipadá mi správné vydávat nové album mezi tím vším, co se teď děje kolem globální pandemie," uvedla zpěvačka na sociálních sítích.

Slíbila, že nahrávku, kterou na konci února uvedla singlem "Stupid Love", zveřejní v náhradním termínu. Přesné datum prý upřesní brzy.

"Věřím, že až deska vyjde, pochopíte, že mi jde o to, abychom společně tančili, potili se, objímali se, líbali se a abychom udělali nejbombastičtější oslavu všech dob. Než se tak stane, zůstaňme všichni doma! Ale slibuji vám, že až zase budeme moci vyjít ven, užijeme si spoustu zábavy. Nemůžu se dočkat, až si se všemi zatančím!" dodala Gaga.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY