Singl "Přestali jsme si vážit" se stal přes noc hitem internetu

31.03.2020 09:18 - Tisková zpráva | foto: Adam Uličný

Nahrávka z dílny hudebního producenta Adama Uličného z Rožnova pod Radhoštěm je tak trošku jiná než ostatní, které vznikly na základě aktuální situace ve světě. Po jejím poslechu jistě usoudíte, že se nejedná pouze o píseň jako takovou, ale že se jedná také o jakési poselství, které se dotýká každého z nás.

Singl "Přestali jsme si vážit" vznikl za pouhých dvanáct hodin a po jejím zveřejnění se začal šířit po sociálních sítích velkou rychlostí. Symfonicky laděný hudební podklad v kombinaci se společensky trefným textem dodává písni emoce, a vzniká tak líbivé spojení, které se dotkne každého posluchače.

"Mám pocit, jako bychom všichni všechno brali už jako samozřejmost. Od základních životních potřeb, jako je dýchání, kyslík nebo třeba dobré jídlo, jít si zaběhat nebo jen tak na vzduch, na sluníčko. Nemoc světa nepřišla jen tak náhodou, vnímám to jako sdělení, varování, abysme se k sobě a k přírodě chovali lépe, s větší úctou a respektem," dodává ke svému singlu Adam Uličný a zároveň děkuje všem, kteří s touto myšlenkou souhlasí a šíří ji dál.

Možná brzy uslyšíme singl i z našich rádií.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY