- musicserver.cz">

Liam Gallagher prosí bráchu Noela: "Až bude po koronaviru, dejme dohromady Oasis"

20.03.2020 13:04 - Simona Knotková | foto: Europa Press

Pokud berete věčné dohady o reunionu Oasis s rezervou, nejste jediní. Zdá se, že vážně to neberou už ani samotní protagonisté, především iniciativní Liam Gallagher. Ten čas od času něco takového vypustí do éteru snad jen proto, aby se neřeklo.

Nepřekvapivě to byl tedy naposledy opět on, kdo otázku obnovených Oasis znovu položil na stůl. Tentokrát se však snaží hrát na city a na svého neoblomného bratra Noela vytáhl vysokou kartu - koronavirus. Právě pandemie s ním spojená je podle něj totiž dostatečným důvodem, aby oba zakopali válečnou sekeru a opět stanuli na jednom pódiu. Tedy pokud vše dobře dopadne a z nejhoršího se v brzké či pozdější době dostaneme.

"Teď ale vážně. Lidi si myslí, že jsem ku*da, a já jsem fakt pěkná ku*da, ale jak tohle všechno skončí, potřebujeme, aby se Oasis vrátili pro jeden charitativní koncert. No tak, Noeli, k našim úžasným sólovým kariérám se přece můžeme vrátit pak," píše Liam v příspěvku na Twitteru.

V dalším tweetu k podobnému kroku dokonce vyzývá další černé ovce z legendárních britských kapel: "To se týká všech těchhle ubohých zas*aných ku*d z kapel, které si myslí, že jsou 'moc cool pro školu'. Wellere z The Jam. Marre z The Smiths. To by byl koncert! A The Cheeky Girls. To je ku*va sestava! No tak."

V něčem musíme dát Liamovi za pravdu - kdy jindy než teď?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY