Lack Lustre Rush přicházejí s nadupaným klipem "Diehard Fan of Yours"

21.03.2020 11:03 - Hana Bukáčková | foto: Facebook interpreta

Na scéně je opět další nová tvář, respektive nový projekt Vladimíra Němečka. Původem děčínský multiinstrumentalista a skladatel doprovázel třeba Bena Cristovao a nyní žije v Británii. Při nahrávání novinky "Diehard Fan of Yours" ho doprovodili Matěj Belko, Lukáš Hönig a Adam Albrecht, a tak vznikla skupina Lack Lustre Rush.

"Na konci září jsme tenhle song nahráli jako takovou tečku za Radical Miracle a je konečně venku. Zároveň je to taky první song z EP, na kterým teď dělám pod jiným názvem, protože proč ne, že jo. Nic moc se nezměnilo, stejně jako ten předchozí se blbě vyslovuje a nikdo si ho nebude pamatovat, přesně tak, jak to mám rád," říká talentovaný muzikant. Vyzrálý, kvalitní, nezávislý rock 'n' roll, který stojí na základech starých dobrých kytarovek a hutného hlasu, se spojuje s vizuálem ve velmi solidní celek.

Námět klipu, který je natočený jakoby pozpátku (respektive Němeček v něm chodí pozpátku), napadl kameramana Paula Skawiskiho. Částečně v něm reflektuje téma textu (vztah někoho s něčím, ať už s městem nebo s člověkem). "Měl jsem za sebou lidi, kteří mi dávali signály, abych věděl, co se děje za mnou, a nerozbil si hubu. Takže bylo potřeba jen trochu odhodit pud sebezáchovy a snažit se tvářit suverénně," vysvětluje záludnosti natáčení hlavní protagonista.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY