Marpo s TroubleGangem upozorňují v klipu "Nejsi sám" na šikanu

20.03.2020 14:29 - Hana Bukáčková | foto: archiv interpreta

Marpo se svým klanem chrlí jeden videoklip za druhým. Po necelém měsíci od vizuálu k singlu "Na prach spálit" přichází nyní s obrazovým doprovodem ke skladbě "Nejsi sám" ze stále aktuální nahrávky "DVA".

Vznik songu přiblížil Marpo v rozhovoru: "Emma přišla jeden den ze školy s tím, že její nejlepší kamarádku, která je o rok starší, šikanovali, naráželi ji na zeď, podráželi jí nohy. Děti jsou v tomhle parchanti. Chtěl jsem o tom mluvit, protože nás poslouchají paradoxně i děti. Chtěl jsem jim něco zanechat, ať se nad sebou zamyslej, že ne každý dítě má život jednoduchý."

Snímek natočil, stejně jako předchozí video, režisér Vasyliy Rusyn a zavede nás do školních lavic. A kvůli situaci s koronavirem dostává píseň další význam. Poselství, že se to týká každého z nás, že na to nejsme sami, ale že v tom jedeme všichni stejně, má prostě obzvláště v dnešní době sílu. "I když máš pocit, že jsi na všechno sám, stačí zvednout hlavu a rozhlédnout se kolem sebe, nikdy to není tak zlý, jak to vypadá," uzavírá rapper.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY