Lady Gaga vydá album "Chromatica" už v dubnu

03.03.2020 16:44 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Loni sice Lady Gaga na Twitteru oznámila, že její nové album se bude jmenovat "Adele", nyní už je ale jasné, že si z fanoušků pouze vystřelila. Pár dní po vydání prvního singlu "Stupid Love" totiž prozradila několik podstatných informací o své šesté studiovce, včetně názvu "Chromatica".

Kolekce šestnácti písniček se k našim uším dostane 10. dubna. Zpěvačka uvedla, že se bude zabývat spektrem barev a jejich různorodostí. "Je to deska o léčení, o statečnosti a samozřejmě, pokud budeme mluvit o lásce, řekla bych, že je velice důležité, abychom zahrnovali skutečnost, že vyžaduje spoustu odvahy někoho milovat," sdělila.

Majitelka jedenácti Grammy se dále nechala slyšet, že novou kolekcí se pokusí své posluchače roztančit. Je tedy jasné, že půjde o značně odlišnou nahrávku, než byla předešlá country-popová řadovka "Joanne" z roku 2016 nebo předloňský soundtrack "A Star Is Born" v čele s megahitem "Shallow". Naznačil to už zmíněný singl "Stupid Love", který se hned po svém vydání probojoval na první místa světových žebříčků digitální hudby.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY