Duffy po deseti letech prozradila, že kariéru přerušila kvůli znásilnění

26.02.2020 18:18 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Po mimořádně úspěšném debutu "Rockferry" z roku 2008 měla velšská zpěvačka Duffy slibně našlápnuto k velké kariéře. Píseň "Mercy" se stala globálním hitem a desky se prodalo přes sedm milionů kopií. Po druhé řadovce "Endlessly", která vyšla dva roky nato, však záhadně zmizela za scény. Nyní na Instagramu prozradila proč.

"Pravdou je, a, prosím, věřte mi, že jsem v pořádku a v bezpečí, že jsem byla znásilněna, zdrogována a několik dní vězněna. Samozřejmě jsem přežila. Dlouhou dobu jsem se zotavovala," šokovala své fanoušky. "V posledních deseti letech jsem tisíce dní prožila tak, že jsem chtěla zase cítit sluneční svit v srdci, a slunce teď opravdu svítí," dodala.

V obsáhlém příspěvku také vysvětlila, proč neměla sílu své tíživé zážitky ventilovat formou písní. "Ptáte se, proč jsem si nevybrala svůj hlas jako prostředek vyjádření té bolesti? Nechtěla jsem světu ukázat smutek ve svých očích," uvedla.

Držitelka tří Brit Awards z roku 2009 přislíbila, že o celé politováníhodné události i svých následných pocitech v dalších týdnech promluví v několika rozhovorech. Nechme se překvapit, zda se nyní, když o svém problému začala otevřeně hovořit, zvládne vrátit i do nahrávacího procesu a vydat svou třetí desku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY