Thirty Seconds To Mars pořádají vlastní festival. Nejlevnější vstupenky stojí 40 tisíc Kč

17.02.2020 15:58 - Honza Balušek | foto: Milan Říský

Spousta fanoušků touží po blízkém kontaktu se svým hudebním idolem, nechtějí jen poslouchat jeho hudbu v klidu domova. U kapely Thirty Seconds To Mars není problém toho docílit, jen k tomu potřebujete opravdu hodně peněz.

Formace už v minulém roce uspořádala první ročník svého festivalu Mars Island, který se odehrál na chorvatském ostrově Obonjan, a po jeho úspěchu se letos bude konat podruhé. Třídenní akce (čtvrtý den je za doplatek) se letos uskuteční od 21. do 24. srpna a Jared Leto & spol. na ní slibují dva speciální koncerty. Zbytek času fanoušci mohou strávit jógou, plaváním a dalšími aktivitami se členy kapely či bez nich. Případně také jídlem a pitím - celý festival je totiž koncipován jako all inclusive.

Příznivci formace se ovšem při placení za vstupenky opravdu prohnou. Ty nejlevnější jde aktuálně pořídit za 1 649 amerických dolarů (+ poplatky), což je přibližně 38 tisíc českých korun. Ty nejdražší VIP lístky pak šplhají přes sedm tisíc dolarů, což už si na koruny radši přepočítejte sami. Ke vstupenkám lze navíc dokoupit i speciální tetování či masáže.

Pokud vás ceny vlezného na Mars Island neodradily, vydejte se na tuto stránku, kde si lupeny můžete pořídit. A kdybyste na festival opravdu náhodou jeli, klidně pro musicserver můžete napsat reportáž...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY