"Night of the Witch" je prvním songem z ohlášené desky metalových titánů Testament

03.02.2020 08:05 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Thrashmetalové legendy Testament, jedno z velkých jmen loňské soupisky festivalu Brutal Assault, o sobě dávají zase vědět novým materiálem. S koncem měsíce barvitým lyric videem představili singl "Night of the Witch" a k němu přibalili ohlášku nového alba. S veškerými informacemi, které by mohly fanoušky zajímat.

Tastament - Titans of Creations
© facebook interpreta
Nástupce oceňované nahrávky "Brotherhood of Snake" měl podle spekulací vyjít právě v lednu, nestalo se však. Oficiálním datem vydání se tak stal 3. duben 2020. Kolekce se bude jmenovat "Titans of Creation" a bude obsahovat dvanáct skladeb. Podle prohlášení zpěváka Chucka Billyho deska zahrne i "některé pro kapelu nové elementy", bude velmi v duchu skupiny a "zároveň znít svěže a moderně".

Tak jako tak, pilotní kousek "Night of the Witch" ani trochu nezní jako song formace, která by chtěla žít z podstaty a slavného jména. Šest a půl minuty plní výraznými riffy i sekaným vokálem Chucka Billyho. Jak vidno, Testament mají energie na rozdávání.

Tracklist "Titans of Creation" bude následující: Chidren Of The Next Level, WWIII, Dream Deceiver, Night Of The Witch, City Of Angels, Ishtar’s Gate, Symptoms, False Prophet, The Healers, Code Of Hammurabi, Curse Of Osiris, Catacombs.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY