Hlavními hvězdami letošních Colours of Ostrava budou američtí The Killers

28.01.2020 12:27 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Festivaly po celém světě pomalu odkrývají poslední překvapení ze svých line-upů a stejně tak na tom je jedna z největších tuzemských akcí. Colours of Ostrava letos zažijí devatenáctý ročník, opět v úžasném areálu Dolních Vítkovic. Hlavním jménem letošního programu budou američtí The Killers, kteří do České republiky přijedou teprve podruhé, po třinácti letech od premiéry na Rock For People.

Rodáci z Las Vegas se proslavili hned se svým debutem "Hot Fuss" v roce 2004. Hity jako "Mr. Brightside", "All These Things That I've Done" nebo "Somebody Told Me" znějí v rádiích dodnes a jsou stále důležitými položkami v koncertních setech. Následující, o dva roky mladší "Sam's Town" přineslo kapele status hvězd a slávu na všech kontinentech včetně domova. Prozatím poslední deskou zůstává "Wonderful Wonderful" z roku 2017, jeho následovník "Imploding The Mirage" by však měl dorazit již tento rok.

Mezi další hvězdy letošního ročníku, konaného od 15. do 18. července, budou patřit Twenty One Pilots, norská zpěvačka Sigrid, folkrockeři The Lumineers, v Česku oblíbená LP nebo hvězda taneční scény Martin Garrix. "Letošní nabídka je neobyčejně pestrá, od rockové legendy přes velkou taneční hvězdu, široké zastoupení současné africké hudby až po energické funky a soul," potvrzuje širokou škálu žánrů ředitelka festivalu Zlata Holušová.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY