Procítěné písně a pomoc lidem bez domova: Passenger se vrací s aktuálním albem

28.01.2020 09:29 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Michael Rosenberg aka Passenger ušel za svou hudební kariéru dlouhou cestu. Rockovou kapelu vyměnil za sólovou dráhu a své první fanoušky si získal jako busker v ulicích Londýna. Celý svět pak britského muzikanta objevil díky hitu "Let Her Go" z roku z roku 2012.

Minulý rok Passenger vydal už dvanáctou desku "Sometimes It's Something, Sometimes It's Nothing at All", jejíž výtěžek věnoval nadaci starající se o lidi bez domova. Vstupenky na vystoupení, které se koná 29. září 2020 ve velkém sále Lucerny (820 Kč), budou v prodeji od 31. ledna na stránce fource.cz a u prodejců GoOut a Ticketmaster.

Svou aktuální desku "Sometimes It's Something, Sometimes It's Nothing at All" nahrál Passenger v legendárním studiu Abbey Road v Londýně a její výtěžek putuje na konto nadace Shelter pomáhající lidem bez domova a lidem žijících v nevyhovujících podmínkách. Nové písně poprvé představil na speciálním charitativním setkání, kde se osobně setkal s těmi, jimž charita pomáhá: "Když jsem začínal s buskingem, tak jsem v ulicích po celé Anglii potkával spoustu lidí bez domova a tahle zkušenost mi otevřela oči. Díky tomu jsem si uvědomil, jaké mám vlastně štěstí, když mám večer kde spát, a že mám svou rodinu, které vždy můžu zavolat. Tohle je naprosté minimum, jaké by měl mít každý," řekl Rosenberg přímo na setkání.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY