Nová deska AC/DC už je možná za rohem

21.01.2020 13:44 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Fanoušci australských rockerů AC/DC už více než rok mohou číst nepotvrzené zprávy o tom, že jejich oblíbená kapela je opět ve studiu a pracuje na novém materiálu. Oficiálně nebylo zveřejněno nic, ale stále přibývá více a více indicií signalizujících, že minimálně vydání desky je opravdu na spadnutí.

Po několika hudebnících, kteří v minulých měsících mluvili se členy skupiny, aby se s informacemi o postupujících pracích na nové kolekci pochlubili na sociálních sítích, je nejnovějším zdrojem australský rádiový moderátor Eddie McGuire. Ten se nechal slyšet, že všechny dobré zprávy, které se objevily na internetu, jsou pravdivé. Podle něj by nová nahrávka měla vyjít dokonce už v únoru či březnu. Na podzim už pak dle něj má skupina domluvené koncerty v Austrálii.

AC/DC prý investovali velké množství času a peněz do speciálního vybavení, které umožní zpěvákovi Brianu Johnsonovi, jenž se potýká se ztrátou sluchu, vystoupení absolvovat. Součástí formace by měl opět být i bubeník Phil Rudd, který kazil dobré jméno sobě i skupině obviněními z přechovávání drog a hlavně výhrůžkami zabitím svého bývalého zaměstnance. Nyní by ale všechny tyto problémy měly být za ním.

Teď už si můžeme jen přát, aby všechny tyto informace brzy potvrdila samotná kapela. Pánové mají sice už dávno nárok na důchod, ale ještě jedno poslední hudební rozloučení by potěšilo nejen fanoušky, ale určitě i je samotné.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY