Halsey se v klipu k písni "You Should Be Sad" svlékla donaha

13.01.2020 09:09 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Poslední upoutávka na nové album "Manic" americké pěnice Halsey v podobě songu "Finally // Beautiful Stranger" překvapila svým country zvukem. Tomu muzikantka zůstává věrná i v aktuálním singlu "You Should Be Sad", byť v něm je popové koření výraznější.

Projev Ashley Nicolette Frangipane, jak zní zpěvaččino jméno, je pořád ostrý jako břitva a přiostřila i ve svém textu. I když to v žádném rozhovoru nepotvrdila, všechny indicie směřují k tomu, že píseň je vzkazem G-Eazymu, se kterým nějakou dobu žila a který byl i inspirací pro její dosavadní největší hit "Without Me". A pokud v něm bylo alespoň trochu lásky a oddanosti, tak v novinkové skladbě mu hudebnice s gustem nakládá na bedra. Vyčítá mu egocentrismus, drogy, alkohol, peníze i další ženy a korunuje to větou: "Jsem ráda, že jsem s tebou nikdy neměla dítě." Inu, tady se o přátelském rozchodu asi nedá moc hovořit.

K tak hořkému a vyčítavému textu by se možná hodil vizuál, který divákovi nabídne několik depresivních záběrů na hádající se pár, prolévání slz, házení věcmi a závěrečnou scénu, v níž jeden z nich balí kufr. To je ale na Halsey moc přímočaré. Raději se převlékla za kovbojku, aby předvedla své lascivní taneční pohyby, poválela se ve slámě a pak se nechala svléct, aby svému ex ukázala, o co přišel. Celý klip erotickým dusnem připomíná legendární "Dirrty" od Christiny Aguilery, s tím rozdílem, že dnes interpreti předvedli snad už všechno, a nahota tak nemůže nikoho pobouřit nebo překvapit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY