Sia nazpívala píseň k nové verzi filmu "Dolittle" a opět boduje

11.01.2020 17:42 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Sia svého času vydávala minimálně co měsíc jednu novou píseň. V roce 2019 o ní bylo slyšet hlavně v souvislosti s projektem LSD. Také letošek by měl být plný jejích chytlavých refrénů a vysokých tónů. Chystá muzikál a fanoušci se dohadují, zda se dočkáme i plnohodnotného studiového alba.

Jisté ale je, že se s písněmi australské zpěvačky budeme nadále setkávat také v závěrečných titulcích hollywoodských filmů. Příští týden má v kinech premiéru remake snímku "Dolittle" s Iron Manem, tedy s Robertem Downeym Jr. Nejedná se ale o předělávku potrhlé komedie s Eddiem Murphym, ale bijáku z roku 1967, v němž doktora Dolittla ztvárnil Rex Harrison (to je ten z "My Fair Lady" nebo z "Kleopatry").

Píseň "Original", která by se měla objevit jako zvukový doprovod k vašemu odchodu z kino sálu, je typickým Sia songem. Úderné beaty, všemocné zpívané ooooooo a příjemný refrén. Pár poslechů a jste v jejích osidlech chycení znovu. Je až s podivem, že se jí povedlo dostat nás už posté, ačkoliv jsou její písně pořád na jedno brdo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY