Hitfakers představili nové EP a překvapili klipem k remixu starší skladby

09.01.2020 15:55 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Na samém sklonku roku 2019 pokřtili Hitfakers v pražském Jazz Docku své nové EP nazvané "No Girls And Romantic Boys". Funková parta na něm shrnula svou tvorbu za poslední rok. Důraz podle vlastních slov kladla na moderní zvuk a pestrý výraz.

Skupina, která se až dosud soustředila především na předělávky světových hitů, nashromáždila na EP celkem čtyři autorské písničky a k nim coververzi "Wicked Game" od Chrise Isaaka a remix vlastní starší skladby. Na materiálu se podíleli přední čeští hudebníci a producenti jako Lukáš Chromek, Lukáš Martínek, Jan Steinsdörfer, Tomáš Lacina, Aleš Hyvnar, Adam Vychodil a Šimon Dvorský.

"Na náš slavnostní křest jsme zbytku kapely nachystali spolu s kytaristou Ondřejem menší překvapení, tajně jsme natočili ve spolupráci se Zdeňkem Sopůškem a Davidem Sklenářem klip s gangsterskou zápletkou o přátelství, lásce a zradě. Video vzniklo k remixu naší starší skladby 'Believe Me'. Do moderního hávu taneční hudby píseň zremixoval producent a člen skupiny Chinaski Jan Steinsdörfer," prozradil frontman Alfons, který pochází z Albánie.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY