Ozzy Osbourne si na desku pozval spoustu hostů včetně Eltona Johna

15.01.2020 09:07 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Nová deska Ozzyho Osbourna měla sice původně vyjít už během ledna, ale při jeho dlouhé kariéře je pár týdnů navíc, které si na ni musíme počkat, prkotina. Novinkové kolekce nazvané "Ordinary Man" se tak dle aktuálních informací dočkáme v pátek 21. února.

Ozzy Osbourne - Ordinary Man
© facebook interpreta
Jak už zpěvák dříve oznámil, novou kolekci produkoval Andrew Watt, který se také postaral o kytary. Basu pak ve studiu obsluhoval Duff McKagan z Guns N' Roses a za bicí se posadil Chad Smith z Red Hot Chili Peppers. Jako by tato hvězdná soupiska studiové kapely nestačila, při nahrávání se za touto čtveřicí stavili a nějakými těmi tóny přispěli také Slash, Elton John, Post Malone a Tom Morello.

Titulní skladba "Ordinary Man" je tou, kde si s Madmanem zazpíval i Elton John. A právě ona je po úvodní dvojici singlů "Under The Graveyard" a "Straight To Hell" další zveřejněnou písní. Poslechnout si ji můžete pod článkem.

Po měsících zdravotních trápení je Ozzy nyní prý ve skvělé formě, tedy v rámci jeho možností, a tak doufejme, že mu ta forma vydrží až do 13. listopadu, kdy se se svým turné zastaví v pražské O2 areně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY