Hudební génius Beck bude hvězdou Metronome Prague 2020

19.12.2019 18:24 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Držitel sedmi cen Grammy, mistr popartové koláže hudebních stylů, jedinečný hitmaker i experimentátor Beck bude hvězdou červnového Metronome Prague 2020. Jedná se o naprosto výjimečný koncert, naposledy jsme Becka mohli vidět v devadesátých letech, kdy jeho sláva začala stoupat spolu s legendárním singlem "Loser".

"O Becka jsme usilovali od prvního ročníku a jsme nadšení, že se nám to po pěti letech konečně podařilo a Beck si pro svůj dlouho očekávaný návrat do České republiky vybral právě festival Metronome Prague. Vzhledem k tomu, že Beck koncertuje hlavně v USA a v Evropě se většinou nedostane za hranice Německa, bude to opravdu unikátní hudební událost, která se asi dlouho nebude opakovat a kterou by si neměl nechat ujít žádný opravdový hudební fanoušek," říká dramaturgyně festivalu Barbora Šubrtová.

Dvoudenní vstupenky na festival za zvýhodněnou cenu 1 890 Kč z limitované druhé vlny prodejů rychle mizí, lze je ještě zakoupit na stránkách www.metronome.cz a www.goout.cz. Spuštěn byl také prodej jednodenních vstupenek za 1 280 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY