Paul van Dyk láká songem "Parallel Dimension" na nové album a zve na SHINE do Berlína

20.12.2019 08:01 - Jaromír Koc | foto: Christoph Köstlin

Již počátkem podzimu jsme vás informovali o dokončení nového alba německého DJe a producenta Paula van Dyak. Kolekce dostala název "Guiding Light" a s velkou pravděpodobností vyjde v prvním kvartálu roku 2020. V září ji avizoval singl "Galaxy", nyní jej střídá kousek pojmenovaný "Parallel Dimension".

Zatímco předchozí počin byl někde na hraně psytrance, a pro mnohé fanoušky byl velkým překvapením, ten aktuální je návratem ke klasickému zvuku této německé legendy. Instrumentální skladbu s prvoplánově líbivou melodií a rychlostí kolem 140 BPM s Paulem vytvořil jeho kanadský kolega vystupující pod uměleckým jménem Elated. Ten se nechal slyšet, že Paula již od dětství vnímal jako svůj vzor. Track si okamžitě vysloužil vřelé přijetí posluchačů a velmi dobře si vede i v tanečních klubových hitparádách.

Paul van Dyk má pro své příznivce ještě jednu dobrou zprávu. Nedávno oznámil, že se svým speciálním rezidentním večerem SHINE, se kterým již několik let slaví úspěchy na Ibize, zavítá poprvé i do svého rodného města. Na 2. května 2020 tak nachystal v Berlíně speciální event, na kterém se vedle něj představí i Aly & Fila, Alex M.O.R.P.H., Paul Thomas a Chris Bekker. Bližší informace o akci najdete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY