Tahle budoucnost není pro slabochy, zní z nové desky Karaoke Tundry a DJ Spinhandze

17.12.2019 16:17 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Dvanáct let od kultovní mixtape "Kačica s hlavou tigra" se producent Karaoke Tundra a turntablista DJ Spinhandz vrací s další várkou šílených genetických pokusů v podobě jedenácti nových skladeb pojatých jako sci-fi povídky s názvem "Leguán s hlavou opice". Dorazte 19. prosince na release party do pražského Garage Store.

Novinka navazuje na album "Futurologický kongres" Karaoke Tundry, ale místo cestování časem je tentokrát téma dystopická budoucnost. Jednotlivé tracky vypráví o bezbožných mutacích, nepovedených vědeckých experimentech, zombících, smrtících virech, klonování nebo falešných prorocích. Temné obrazy zničených měst střídají verše o zoufalých hrdinech odhodlaných zachránit lidstvo. Komiksová nadsázka i tvrdá sci-fi aneb "Lidem jebe, protilék tu furt není". Budoucnost rozhodně není pro slabochy. Mixtape "Leguán s hlavou opice" od Karaoke Tundry a DJe Spinhandze vychází na labelu BiggBoss, kde na e-shopu běží už předobjednávka.

Experimentální chirurgii hiphopových beatů asistují například členové Pio Squad, Moja reč nebo Opak Dissu. Spolu s dalšími slovenskými a českými hosty, jako jsou Strapo, Čavalenky, Dymer Surovec, Tubs nebo Ivo Tien, rapují do frankensteinovských beatových monster Karaoke Tundry prošpikovaných Spinhandzovy cuty s hláškami ze sci-fi filmů. Domácí top rappeři tady znovuobjevují staré umění rapového storytellingu a fantazie vystřelené do kosmu. Z jejich nemocných vizí se rodí bláznivé příběhy z časů blízké budoucnosti, kdy "pokrok pohltilo koma".

Představení nové mixtape "Leguán s hlavou opice" proběhne 19. prosince od 18:00 hod. v Garage Store, Veverkova 5, Praha 7.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY