Whitney Houston k nám přijede koncertovat jako hologram

13.12.2019 16:24 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Zpěvačka Whitney Houston bude po Michaelu Jacksonovi, Royi Orbisonovi, Buddym Hollym nebo Marii Callas další umělkyní, která v podobě hologramu vystoupí v rámci turné po celém světě. Jednou ze zastávek bude 26. března 2020 i pražský Kongresový sál.

Pro dosažení maximálně autentického koncertního zážitku nebude na jevišti chybět hudební doprovod její původní živé kapely, zpěváci a tanečníci - vše obklopené velkolepou scénou a osvětlením. Na přípravě turné spolupracují správci pozůstalosti zesnulé zpěvačky s firmou BASE Hologram, pro kterou to bude už čtvrtý počin s virtuálním interpretem. Předprodej vstupenek na show, která si klade za cíl uctít odkaz zpěvačky, je v síti TicketLIVE.

Hologramová šou nazvaná "Večer s Whitney" je dílem americké technologické společnosti BASE Hologram, která provozuje unikátní hologramové koncerty. V minulosti se jí podařilo zrealizovat hologramové koncerty Marie Callas či Roye Orbisona a dalších nesmrtelných legend. Po oficiálním udělení souhlasu pozůstalých a bývalého managementu Whitney Houston přichází se svým nejnovějším koncertem, na kterém zazní všechny zásadní hity zpěvačky, včetně "I Will Always Love You", "I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me)", "How Will I Know", "I Have Nothing", "The Greatest Love of All" nebo "Higher Love".

Hologramová šou Whitney Houston projede celý svět. Turné začne v únoru 2020 ve Velké Británii, následně navštíví Belgii, Nizozemsko, Švýcarsko, Německo, Rakousko, Dánsko, Norsko nebo Švédsko. Oznámené jsou už i koncerty v Mexiku a USA.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY