Evropa 2 a Frekvence 1 uspořádají benefiční koncert

04.12.2019 16:23 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Velký charitativní předvánoční koncert "Rádio srdcem pro Život dětem" proběhne v sobotu 7. prosince na Staroměstském náměstí. V rámci podvečerního koncertu vystoupí řada známých interpretů české hudební scény v čele s hudebníkem Tomášem Klusem a kapelami Slza či Support Lesbiens. Na odpoledne je připravený zábavný program pro děti. Celým programem provedou moderátoři Evropy 2 a Frekvence 1. Vstup na akci je zdarma.

Charitativní koncert s názvem "Rádio srdcem pro Život dětem" proběhne v rámci vánočních trhů na Staroměstském náměstí v sobotu 7. prosince. Program zahájí nejprve zábavný blok věnovaný dětem od 14.00, ve kterém vystoupí například prasátko Pigy a jeho kamarádka Lily. Hudební, taneční i kouzelnické představení je určené zejména pro ty nejmenší. Hlavní program pak odstartuje v 16.40. Během tříhodinového koncertu se z hudebních interpretů představí Tomáš Klus, LinaKaro či Thimmy White, z kapel pak Slza, Support Lesbiens a Balage Band feat. Tereza. Zazpívat přijdou i finalisté soutěže Sanremo Junior. Za rádio Evropa 2 budou program moderovat Katka Říhová a Petr Říbal, za rádio Frekvence 1 Jana Knížková a Roman Mikesch.

"Máme velkou radost, že organizací koncertu Rádio srdcem již třetím rokem přispíváme na dobrou věc. Věříme, že přilákáme co nejvíce návštěvníků, kteří si nejen užijí zábavné odpoledne, ale i pomohou nemocným dětem přispěním na konto Život dětem," uvedla Martina Říhová, výkonná ředitelka společnosti Active Radio, jejíž divize NoLimits akci produkuje. Během koncertu budou mít lidé možnost přispět na konto Život dětem zasláním dárcovské SMS.

"Jsme nesmírně vděční, že koncert Rádio srdcem pro Život dětem na Staroměstském náměstí v Praze se stává již tradičním. Za to patří velký dík Evropě 2 a Frekvenci 1 a samozřejmě generálnímu partnerovi koncertu společnosti Lidl, která už devátým rokem pořádá ve všech svých prodejnách úžasnou sbírku Srdce dětem na pomoc rodinám s vážně nemocnými dětmi. Loni jsme právě na Staroměstském náměstí dostali od Lidlu šek na neuvěřitelnou částku třicet milionů korun. Všem laskavým lidem moc děkujeme," řekla Maria Křepelková, ředitelka společnosti Život dětem.

Přímý přenos koncertu můžete sledovat na webu a sociálních sítích Evropy 2 a Frekvence 1. Více o akci naleznete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY