The Subways oslaví 15 let svého debutu "Young For Eternity" v Brně i Praze

03.12.2019 14:09 - Ondřej Kocáb | foto: Markéta Bínová

Britská rocková trojice The Subways se v příštím roce chystá oslavit jedno pěkné jubileum. Její debutová a doposud nejúspěšnější deska "Young For Eternity" oslaví již patnáct let od svého vydání. A kromě plánované reedice jsou v přípravách také koncerty, které se zaměří právě na pecky z tohoto období. Těšit se mohou také fanoušci v České republice, kam partička zavítá hned dvakrát - 24. května do pražského Lucerna Music Baru a 26. května na brněnskou Flédu.

The Subways se do České republiky vracejí rádi, což potvrzují nejen slova frontmana Billyho Lunna z posledního tuzemského klubového vystoupení, ale i fakt, že doposud zde hráli už patnáctkrát. Poprvé se představili již před jedenácti lety na trutnovském Bojišti. Letos naopak patřili mezi hvězdy festivalu Rock For People. Jejich show jsou proslulé energií jak ze strany kapely, tak ze strany řádících fanoušků. A to se dá očekávat i od chystaných koncertních zastávek, během kterých rodáci z Welvynu přehrají první placku od začátku do konce, takže nebudou chybět hity jako "Rock 'n Roll Queen", "Oh Yeah" nebo "Mary".

Vydání reedice prvotiny na double CD a vinylu je naplánované na 27. března. K dispozici bude víc verzí. Samostatná deska bude k výběru buď na červeném nebo klasickém černém nosiči, limitovaná edice s červenou verzí nabídne navíc také podepsaný plakát z vystoupení v londýnském Kentish Town Forum v roce 2005. Vstupenky na oba koncerty jsou k dostání v klubových pokladnách, případně na GoOut.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY