18+: Churaq Clique natočili klip "Posse" s opravdovou plus size modelkou

28.11.2019 13:27 - Jaroslav Hrách | foto: facebook interpreta

Zatímco většina rapperů točí videoklipy se štíhlými modelkami, pražská klika Churaq Clique na to jde jinak. Vyslyšela hlasy progresivistů a do nového klipu k hitovce "Posse" ze svého čerstvě vydaného mixtapeu "Posse Mixtape" si pozvala opravdovou plus size modelku Mariku. Ta se své role zhostila opravdu skvěle, nebojí se exhibovat a je vidět, že si natáčení s celou Churaq Clique partou patřičně užila.

Úsměv na tváři vyvolá také krátký cut "Vypadam nějak divně" od Heroin Brothers z úspěšného televizního pořadu Áčko. Rappeři Sputnik, Cyril a Hoftyk si neberou vůbec žádné servítky a s agresivní flow se strefují do všech. Opravdové znalce české rapové scény potěší skryté odkazy (kdo by však v dnešní době nepoznal legendární hlášku "Sundej boty!", že? (Já. - pozn. ed.)). Jen je škoda, že v songu chybí Berlin, poslední člen skupiny. Jinak to prostě nemá chybu.

Kdo by si chtěl užít pořádnou porci tvrdého rapu od kontroverzních floutků Churaq Clique naživo, určitě by měl dorazit 6. prosince do Rock Café na křest "Posse Mixtape". Možná přijde i Marika!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY