Christina Aguilera a A Great Big World se vracejí s klavírní baladou "Fall On Me"

23.11.2019 10:26 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Dvakrát do stejné řeky vstoupíš, řekli si asi A Great Big World, když si do písničky "Fall On Me" pozvali znovu Christinu Aguileru. Společně mají na triku velkolepou baladu "Say Something", která v letech 2013 a 2014 válcovala žebříčky po celém světě, a letošní novinka "Fall On Me" je v podstatě to stejné. Má velmi podobnou stavbou, jednoduché klavírní akordy a trochu smyčců. Prostě se jedná jen o trošku slabší verzi minulého hitu. I tak je to ale krásná písnička.

Zamrzí snad jen, že se kapela recykluje až moc. Nenapsala totiž pro Xtinu novou skladbu, ale využila píseň, kterou složila pro loňské album "Sì" Andrea Bocelliho. Ten ji, ovšem v o něco epičtější verzi, nazpíval se svým synem Matteem.

Ale je možné, že A Great Big World prostě jen neměli dost času složit něco nového a rychle potřebovali velkou baladu pro velký hlas. Christina by totiž písničku měla živě předvést už v neděli 24. listopadu na American Music Awards. Nedávno vydaný singl "Haunted Heart" z animované "Addamsovy rodiny" pro tuto příležitost asi nebylo to pravé ořechové.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY