Doga nachystala dvoudiskovou výběrovku s jedenatřiceti písničkami

19.11.2019 11:41 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Už jedenatřicet let je na scéně hardrocková kapela Doga. Zatímco ke dvacetinám si dopřála výběrovku "Fuckt Best Off", o jedenáct let později přichází s novou kompilací svých nahrávek nazvanou "Best of - Rock Ride".

Na dvoudiskové kolekci fanoušci najdou nejen třicet známých skladeb z celé kariéry skupiny, včetně hitů "Nejsi nevinná", "Poletuju", "Já se na to", "Když chlapi tančí", "Beskydy", "Od soumraku do úsvitu", "Dej mi duši svou" či "Fabrika rock’n’rollu", ale i jednu čerstvou novinku v podobě skladby "Zas ty a já". Frontman formace Roman "Izzi" Izaiáš o ní říká: "Je to nekompromisní šlapavá motorkářská hymna. Sám jsem motorkář, a proto je mi tohle téma hodně blízké. Řada kluků, kteří jezdí na mašinách, se v tom určitě najde. Letos má Doga už 31 let, tak jsme chtěli k výběru třiceti hitů přidat jednu novinku, abychom počtem skladeb kopírovali i věk kapely."

Termín vydání dvojdesky, která vychází i jako luxusní digipack s výpravným bookletem, je pátek 22. listopadu. Pokud byste chtěli mít dvojcédéčko podepsané, předobjednejte si ho na webu kapely.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY