Lake Malawi zamíří se singlem "Stuck in the 80's" do O2 universa

16.11.2019 08:34 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Když Lake Malawi zamířili do Eurovision Song Contest s písničkou "Friend of a Friend", zněli jako úplně jiná kapela. A vypadá to, že úspěch, který s ní dosáhli (11. příčka ve zmíněné soutěži), jim zachutnal a táhlé melancholické melodie s kytarovým základem jsou prozatím minulostí. Ze stejné žánrové škatulky je totiž i jejich novinka "Stuck in the 80's", na jejíž klip se můžete podívat pod článkem.

Aktuální singl je prvním z několika, které by kapela chtěla vydat v následujícím roce, jehož vrcholem bude její vůbec největší koncert v kariéře. Ten se odehraje 6. listopadu 2020 v nedávno otevřené pražské hale O2 universum. "Věříme, že v tomhle jsme nejsilnější. Hrát před několikatisícovým publikem a na velké stagei. Takový koncert byl vždy naším cílem. Ta energie je ve velké hale úplně jiná," shrnuje Albert Černý své zkušenosti nejen z Eurovize, ale i z předskakování zahraničním interpretům jako The Kooks, Mika nebo Thirty Seconds To Mars.

Po různých změnách se skupina nyní ustálila na triu, které tvoří Albert Černý (zpěv/kytara), Jeroným Šubrt (basa/klávesy) a Antonín Hrabal (bicí). Prodej vstupenek na koncert v O2 universu probíhá v prodejní síti Ticketmaster.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY