Ash oslaví své výročí i v Praze

17.11.2019 11:36 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Kdysi se nazvali garantovaní, opravdoví puberťáci - to se psal rok jejich vzniku 1994. Teď Ash oznámili vydání trojalba nazvaného "Teenage Wildlife: 25 Years Of Ash", které vyjde 14. února 2020 u firmy BMG, a turné, jehož jednou ze zastávek bude také koncert v pražském Futurum Music Baru v úterý 3. března 2020. Vstupenky za 490 Kč + poplatky jsou k mání na webu Futurum Music Baru, na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků) a v sítích GoOut, Ticketmaster a Ticketportal. V případě nevyprodání vstupenek v předprodejích pak na místě za 590 Kč.

Teenage Wildlife sleduje závratnou kariéru skupiny od jejich prvního hitu "Jack Names ThePlanets" až ke skladbě "BuzzKill" z alba "Islands", které bodovalo v hitparádách v roce 2018. Na albu se objeví i novinka "Darkest Hour Of The Night" a dalších třináct Top 40 singlů jako "Girl From Mars", "Gold Finger", "Oh Yeah" a dalších. V 3 CD verzi "Teenage Wildlife" fanoušci najdou devatenáctiskladbové CD s raritami, jako je hit "The Buzzcocks Everybody’s Happy Nowadays" (s členem Coldplay Chrisem Martinem) nebo věčné "Teenage Kicks".

Od prvního minialba "Trailer" se skladbami Jack Names "The Planets", "Uncle Pat" a "Petrol" k prvnímu místu v hitparádě v roce 1996 s albem "1977", následujícímu "Nu-Clear Sounds", rozšířením sestavy o mladou kytaristku Charlotte Hatherley, dalšímu místu v hitparádě s albem "Free All Angels" a ocenění Tima Wheelera cenou Ivor Novello za "Shining Light", Ash se ohlížejí zpět s hrdostí. Zveřejnili také remasterovanou verzi songu "Jack Names The Planets". Poslechnout si ji můžete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY