Pet Shop Boys v lednu nainstalují svůj "Hotspot"

14.11.2019 18:32 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Trilogie alb produkovaných Stuartem Pricem pro Pet Shop Boys se chýlí ke svému závěru. První byla deska"Electric", následovala nahrávka "Super" a 24. ledna 2020 ji završí kolekce nazvaná "Hotspot". Přinese deset nových písniček, z nichž pilotní singl "Dreamland" s Years & Years pánové vypustili do éteru už v září.

V souvislosti s detaily o novém albu dvojice také zveřejnila další data konání svého vůbec prvního best of turné s názvem "Dreamworld: The Greatest Hits Live". K sedmi již dříve ohlášeným termínům na britských ostrovech přidali Neil Tennant a Chris Lowe květnová data převážně v Německu. Začnou na Prvního máje v Berlíně, 12. května pak budou hrát třeba ve Vídni. Vystoupení v Česku zatím oznámeno nebylo, ale kdo ví, další koncerty mají být ještě přidány.

Kromě již zmíněné spolupráce s Years & Years vyslali Pet Shop Boys do světa další ochutnávku z alba. Posmutnělá píseň "Burning the Heather" dává tušit, že se nová kolekce, ač produkovaná stejným člověkem, ponese zřejmě ve zcela jiném zvuku než předchozí dvě.

"Hotspot" bude mít tento tracklist: Will-o-the-wisp, You are the One, Happy People, Dreamland (featuring Years & Years), Hoping for a Miracle, I Don’t Wanna, Monkey Business, Only the Dark, Burning the Heather, Wedding in Berlin.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY